P.S. … AnnaPS.

In september mocht ik naar Stockholm: EASD was top. Heel veel leuke diabetesgerelateerde zaken gezien, waaronder de kledinglijn van AnnaPS. Anna heeft zelf al heel wat jaartjes Type 1 diabetes. Zij en haar vriendin Sofia, die ook gezegend is met dezelfde aandoening, runnen samen dit Zweedse bedrijfje. Wat ik zo goed vind aan AnnaPS?

 • Kwaliteit
 • Gebruiksgemak
 • Ideale pasvorm
 • Meerdere mogelijkheden om uit te kiezen
 • Goede klantenservice

We hadden met een groepje diabetesbloggers afgesproken in een tof koffiehuis in Stockholm, waar Anna en Sofia ons opwachtten om hun kledinglijn voor te stellen. Ik helemaal blij natuurlijk, want artikelen bestellen vanuit het buitenland is niet zo makkelijk als je ze niet eerst gezien of gepast hebt. Er was zoveel te zien, zoveel dat ik wou meenemen naar huis. Ik heAnnaPSb wel al heel wat tasjes en andere draagsystemen, maar deze shirts en topjes vond ik toch wel heel handig. De topjes en shirts zijn van heel goede kwaliteit (ja, ze zijn prijzig, maar ze vervormen niet, laten zich makkelijk wassen en drogen en zijn zeker hun geld waard) en ze doen waar ze voor gemaakt zijn: je diabetesspulletjes opbergen. Ik heb ondertussen meerdere stuks in huis: een zwart en een wit topje met spaghettibandjes: net onder de buste zitten twee horizontale zakjes, zodat je je insulinepomp of CGM links of rechts kan dragen. Er is een opening voorzien om je pomplijn door te halen. Deze draag ik meestal onder mijn gewone kledij of ’s nachts. De mouwloze shirtjes heb ik in het zwart en wit en ik draag ze graag onder een blazer. Doordat de zakjes verticaal opzij zitten, zie je ze niet onder je jasje en toch heb je alles meteen binnen bereik. Ook hier weer zakjes links en rechts met opening voor je pomplijn. De zakjes zijn zeker ruim genoeg voor wie insulinepennen gebruikt of graag één zakje voorbehoudt voor de glucosemeter, strips en prikker.
De boxershorts die ik kocht, zijn oorspronkelijk bedoeld voor mannen, maar ik vind ze zo lekker zitten. Eén zakje hier en het zit schuin. Prima voor ’s nachts, onder je pyjama of voor wie gaat sporten en dit broekje onder de sportkledij wil dragen. De boxer sluit goed aan en ook hier is weer een opening voor de pomplijn.
AnnaPS heeft ook een badpakkenlijn voor de beachbabes/boys. Misschien moet ik nog maar even de website bekijken voor we naar Florida vertrekken?

Nog op zoek naar een handige isotherme tas om je spulletjes bij te houden? De Mabox uit de AnnaPS lijn voorziet voldoende ruimte voor een ice-pack, 2 insulinepennen, een buisje voor nieuwe pennaaldjes en eentje voor gebruikte naaldjes, ruimte voor de glucagonkit, druivensuiker, een diabetespasje en tal van andere spulletjes. Keuze uit verschillende kleuren, modellen en materialen, zodat ook de mannen een leuke tas kunnen vinden.

AnnaPS is een betrouwbare firma. Je hoeft geen Zweeds te spreken om Anna te contacteren. Ze kan je prima te woord staan in het Engels en reageert vlot op gestelde vragen. Ik heb hier nu al een paar vrienden die ook geAnnaPSt zijn en zeer tevreden zijn over haar kledinglijn. Ook mannen kunnen hier hun ding vinden. Wil je de boxer graag meerdere dagen na elkaar dragen? Dan draag je er gewoon een broekje onder.

Weet je niet goed wat je moet kopen of hoe je een bestelling plaatst? Stuur me gerust een mailtje, ik help je wel verder. Klaar voor je eerste bestelling? AnnaPS geeft je de kans om met VISA of PayPal te betalen, zodat je je spulletjes snel in huis hebt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over buitenlandse geldtransacties. Wil je nog meer zien? Kijk dan maar eens hoe Sofia AnnaPS in haar dagelijkse leven verweeft.

Zoete groet,

Cathy

 

3 gedachtes over “P.S. … AnnaPS.

 1. Wij gebruiken de spulletjes van Anna PS hier ook voor ons dochtertje met diabetes .Vooral in de zomer zijn de broekjes zeer handig, zo hoeft ze geen extra band te dragen voor haar pomp als het warm is. Ook het zwembroekje komt goed van pas: ze kan haar pomp erin dragen tot vlak voor het zwemmen en dan pas afkoppelen, het droogt wel wat trager dan een gewone zwembroek maar voor de rest zijn we zeer tevreden.

  Like

  1. Blij dat de horen, Vlinder. Draagcomfort voor onze diabetesspulletjes is altijd een beetje zoeken. Als je dan iets vindt dat dat comfort verhoogt, is dat meegenomen. Dikke knuffel voor jullie dochtertje en bedankt voor de reactie!

   Zoete groet,

   Cathy

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.