D-date!

Jan Katrien en ikOnze maandelijkse diabetesuitstapjes zijn heilig voor me. We doen dit nu al een tijdje met zijn drietjes en het is altijd gezellig om samen te komen en onder het mom van een lekkere lunch, te praten met elkaar over wat ons bezig houdt. Onze D-dates (diabetes-dates) gaan door in Antwerpen, omdat 2 van de vrienden daar wonen en gewoon omdat Antwerpen de ideale plek bij uitstek is om lekker te eten. We kijken keihard uit naar deze dates en de tijd vliegt dan ook heel snel voorbij. Er was ooit een tijd, dat de lunchdate uitliep naar een koffie date en zelfs tot een dinnerdate.. Mensen met diabetes saai? Echt niet. We hebben de grootste lol, maar mijden ook niet de meer delicate onderwerpen.

Ken jij iemand in je omgeving die net als jij diabetes heeft? Heb je nood aan een mentor, een D-buddy, iemand waarmee je kan praten over diabetes en die weet wat er gaande is als je plots een cola moet bestellen? Of vind je het maar niets, om samen te komen met lotgenoten? Ik hoor het graag hoe jullie hier over denken.

Het doet me er aan denken dat we nog geen date gepland hebben voor oktober? Buddies???

Zoete groet,

Cathy

3 gedachtes over “D-date!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.