Diabetessymposium & Leefstijlbeurs

Lieve vrienden en volgers!

Met heel veel enthousiasme nodig ik jullie allemaal uit op de 22e editie van het Diabetessymposium in Gent. Om jullie nog meer te betrekken bij het symposium, is er ook een Leefstijlbeurs gekoppeld aan het evenement. De voormiddagen zijn voorbehouden voor de professionelen met tal van voordrachten en sprekers. Jullie zijn van harte welkom op 7 – 8 november 2019, van 14u – 17u in het ICC in Gent en met jullie bedoel ik dan iedereen die te maken heeft met diabetes.

Wou je altijd al andere mensen met diabetes ontmoeten? Ben je benieuwd naar de nieuwste technologieën of vernieuwingen op het vlak van diabetes in België? Snuif samen met ons de sfeer op en reik elkaar de hand want samen staan we sterker. Er zijn tal van standjes waar je info kan krijgen, waar je nieuwe producten kan leren kennen en waar je vragen kan stellen.

Ik verwacht een grote opkomst en wil jullie graag als Ambassadrice verwelkomen. Vergeet niet om je tijdig in te schrijven zodat je alvast kan genieten van één gratis consumptie ter plaatse in het Netwerkcafé.
Personen met diabetes staan niet aan de zijlijn van een behandeling. Jij toch ook niet? Ik hou een plaatsje voor je vrij!

Op donderdag 7 november is er om 16u een Meet & Greet met enkele renners van de NovoNordisk T1 wielerploeg. Kom zeker op tijd, zodat je niets mist!

Inkom 5 euro, met een gratis consumptie als je vooraf inschrijft. Het ICC is vlot te bereiken met openbaar vervoer.
Wil je graag het hele programma kennen? Dat dacht ik al: boeiende voordrachten over zaken die ons allemaal bezig houden. Een namiddag waar je elk jaar opnieuw voor zal inschrijven. Een unieke kans om samen te komen met gelijkgestemden en bij te leren over diabetes.

Tot binnenkort! Hou je agenda vrij!

Zoete groet,

Cathy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.