Diabetes Feel Goods.

Op het bloggers event van Stichting eendiabetes.nl leerde ik Nienke van Diabetes Feel Goods kennen. Diabetes Feel Goods ken ik al een tijdje van de superschattige accessoires voor mensen met diabetes. Nienke hield Type 1 diabetes over na haar zwangerschap en houdt ondanks de drukte van het dagelijkse leven, nog tijd over om haar eigen diabetesspudiabetes-feel-goods-etui-rozelletjes aan de man of vrouw te brengen.

We kennen allemaal het probleem van de standaard zwarte tasjes: boring! Exactly! Dat dacht Nienke ook en ze kwam prompt (ze is dan ook niet voor niets productontwerper) met een paar hippe tasjes op de markt: tasjes waar zowel je meter, teststrips (zakje apart voor de gebruikte: clever idea!), prikker, lancetjes en wat extra druivensuiker in kan, als je die graag meeneemt. Kijk maar zelf wat jij leuk vindt.

Nienke biedt niet alleen tasjes aan voor je meter maar ook voor je insulinepomp. Ik ken genoeg knettergekke vriend(inn)en (ja, die jongens kunnen er ook wat van), die graag hun pomp of sensor gepimpt zien en dan kan je hier ook stickers/covers uitzoeken. Ik werd persoonlijk helemaal blij van de armbanden met ludieke tekstjes op. Ik heb er meteen eentje laten versturen naar Sint-Petersburg, waar een spontane endocrinologe met T1 heel blij zal mee zijn. Daarmee weet je dus ook, dat Diabetes Feel Goods verstuurt buiten Nederland. Enne, cadeautjes hoef je niet altijd weg te geven: er is niets mis mee om jezelf af en toe te belonen! Met een leuke kaart bijvoorbeeld. kaartjes

Zoete groet,

Cathy

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.