Netjes ingepakt

Creatievelingen zijn vaak te vinden op Pinterest en Etsy of tonen foto’s van hun creaties op Instagram. Dat is ook hoe ik bij Viggihandmade terecht kwam. Irene woont in Nederland en heeft een meer dan creatieve kronkel. Irene heeft geen diabetes, maar was zeker bereid om te luisteren naar de noden van mensen die dat wel hebben. Ja, tuurlijk heb ik al veel tasjes voor mijn diabetesspulletjes, maar ik draag toch ook niet elke dag dezelfde kleren? Er zijn toch seizoenen ook? Kortom: af en toe wisselen van metertasje is geen must maar het maakt het leven met diabetes toch weer een beetje vrolijker.

Viggihandmade werkt Vastleggen in volledig scherm 5-7-2016 165918.bmpmet kwaliteitsstoffen en de spulletjes zijn met zorg gemaakt. Je kan gerust je wensen doorgeven en de grootte van de tasjes kan aangepast worden aan jouw noden. Zo vroeg ik eens een metertasje met een apart zakje in, voor gebruikte teststrips, want ik laat niet graag ergens mijn DNA achter. Irene van Viggihandmade draaide haar hand er niet voor om en kwam meteen met een nieuw model op de proppen (zie bijgevoegde foto).

Het was alweer een tijdje dat ik nog iets nieuws besteld had. De zomer komt er aan (echt, ze hebben het beloofd – al meer dan eens) en ik wou weer eens wat anders. Voor de prijs moet je het niet laten want ze zijn best betaalbaar. Ik was meteen verkocht toen ik de kleine sleutelhangertasjes zag. Het zijn net kleine doosjes en er passen juist 4 repen druivensuiker in. Ik kan het tasje bevestigen in mijn handtas, zodat ik niet meer hoef te rommelen of mijn tas hoef uit te kieperen tijdens een hypo, op zoek naar dextro. Uiteraard kan je die kleine tasjes ook houden om je batterijen voor meter/pomp in op te bergen in combinatie met naaldjes voor je prikker bijvoorbeeld. Of je gebruikt het kleine tasje als geldbeugeltje voor onverwachte hypo aankopen of om er je lippenstiften in op te bergen, want ook mensen met diabetes maken zich graag op. Duh!

Uiteraard kunnen ook mensen zonder diabetes invulling geven aan de tasjes. Je hoeft geen glucosemeter of een Dexcom ontvanger te hebben om een tasje te bestellen. Wat dacht je van een hip make up tasje? Een tasje om je reispas in te bewaren? Portemonnee? Autopapieren? Sleutels of naaisetje?

Het zou nog leuker zijn, moesten de firma’s van de glucosemeters zo’n leuke tasjes aanbieden in plaats van de oerdegelijke maar megasaaie zwarte opbergertjes. Het is maar een tip, just in case, moesten jullie toevallig meelezen, my dear friends…

Vergeet achteraf niet om een fotootje te posten op Instagram zodat ik kan zien wat jij in jouw Viggi-tasje opbergt #viggihandmade#cathyvandemoortele Ik ben razendbenieuwd! De groeten aan Viggihandmade!

viggi

Zoete groet

Cathy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.