Over mij

Bloggen is een fijne manier om mensen bewust te maken van hoe het is om te leven met Type 1 diabetes. Deze aandoening is chronisch en voorlopig bestaat er nog geen remedie om de diabetes vaarwel te zeggen. Ondertussen roeien we verder met de riemen die we hebben en gelukkig zijn dat er al heel wat.

Via mijn blog laat ik jullie meekijken in mijn dagdagelijkse omgang met Type 1 diabetes. Is het inderdaad “een beetje suiker hebben” of komt er wel wat meer bij te kijken? Kan je alles doen met diabetes of moet je vaak inboeten op geplande uitstapjes of bezigheden?

Omdat ik geen medische scholing heb, kan ik enkel spreken uit het oogpunt van ervaringsdeskundige. De ervaring leert me, dat lotgenoten toch vaak op zoek zijn naar hoe anderen het aanpakken en dan deze info staven bij hun behandelend team. Als mijn blog ook maar één iemand kan vooruithelpen in het aanvaarden van de diabetes, dan is mijn missie geslaagd.

Mijn blog is volledig mijn eigen initiatief en wordt door niemand gesponsord of financieel gesteund. De kosten voor het onderhouden en online houden van deze blog, worden door mij zelf betaald. Als ik op uitnodiging van een medische firma naar een of ander medisch event mag, dan wordt dat duidelijk aangegeven in de betreffende blog. Zelfs dan behoud ik de vrijheid om te schrijven wat ik wil, zonder dat ik daarvoor een financiële vergoeding krijg.

Waarom ik Dexcom gebruik

Ik hoor graag jullie feedback en je mag altijd mee aanschuiven aan tafel tijdens één van onze lunchuitstapjes. Praat met ons mee op de Facebookpagina van Aan Tafel met Type 1 diabetes.

Zoete groet,

Cathy

Making copies by means of photocopy, printscreening or any other duplication of our website or parts, is prohibited without written permission from us.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.